Nybegynnere - "Kom og Prøv lisens"
Apr 26, 2020

Fra og med lørdag 2. mai vil det bli mulig for nye medlemmer å komme å kjøre med "Kom og Prøv lisens". Det forutsetter at du er førsteårs fører, og at du har meldt deg inn og betalt klubb kontingent på forhånd!

Alle som skal kjøre må ha medlemskap i Inderøy Motorklubb og ha "Kom og Prøv lisens". Er du under 16 år må foresatte/foreldere av utøver også være medlem i Inderøy Motorklubb eller en annen NMF tilknyttet klubb!

FØR DU MØTER PÅ BANEN FOR Å KJØRE MÅ DU HA DETTE I ORDEN:


  • Meld deg inn i Inderøy Motorklubb.

  • Betale medlemskontingent via faktura eller Min Idrett. Har du ikke mottatt faktura kan du kontakte klubbens kasserer! Du kan skrive ut medlemskort under "Min Idrett/Medlemskap/Medlemskort" etter at kontingent er betalt.

  • Kjøp "Kom og Prøv lisens" via SMS før du kommer på banen.

  • Alle kjøretøy som benyttes i aktiviteter i NMF, og som ikke er skiltregistrert (har hvite skilt), skal være registrert i NMFs kjøretøyregister. Les mer om KJØRETØYBEVIS HER.

  • Krav til personlig sikkerhets utstyr, se SPESIALREGLEMENT MOTOCROSS (SR) side 83-85 (01.65 Kjøreutstyr). Er utøver mellom 5-12 år er det (SR) og FORSKRIFT FOR BARNEIDRETT som gjelder, se side 23 (6.4.2 Utstyr).

  • Aldersgrense kjøretøy, se SPESIALREGLEMENT MOTOCROSS (SR) side 18 (16.3 Klasser). Er utøver mellom 5-12 år er det (SR) og FORSKRIFT FOR BARNEIDRETT som gjelder, se side 23 (6.4.1 Føreralder og kjøretøystørrelse).

  • Lær deg de offiselle flagg signalene som brukes på banen, se SPESIALREGLEMENT MOTOCROSS (SR) side 28 (18.22 Offisielle signaler). På trening er det hovedsaklig rødt, gult og Sort og hvitt rutet flagg som brukes!


  • Innsjekk på banen foregår på samme vis som for øvrige utøvere. Vanligvis foregår innsjekk hos aktivitesleder oppe i klubbhuset, men p.g.a. korona restriksjonene foregår innsjekk nå digitalt. Følg med på klubbens hjemmeside og facebook side for oppdatering om hvordan dette gjøres!
Alle første års førere må ta et lisenskurs for å kunne fortsette med kjøring på bane når "Kom og Prøv lisens" går ut etter 2 måneder.
Vi kommer til å gjennomføre lisenskurs i perioden mai-juni, påmelding blir annonsert her på klubbsiden.

Tilbake