Banen åpner for andre klubber
May 7, 2020

F.o.m. lørdag 9. mai åpner vi opp for at medlemmer fra andre klubber kan komme å trene på vår bane.

Samarbeidsklubber
Har du hovedmedlemskap hos Innherred Motorsportklubb, Frosta Motocrossklubb eller Hell Motorsportklubb kan du melde deg inn i Inderøy Motorklubb for kr. 200,- pr. år. Dette er inkl. treningsavgift på første trening på vår bane. Deretter kjører du til klubbpris kr.50,-/kr.100,- pr. dag.
De som tegner samarbeidsklubbmedlemskap kan kjøpe sesongkort for kr.500,-/kr.1000,- (5-9 år/10 år++)
Bestill sesongkort via SMS "40699200" eller e-post "kasserer@inderoy-mk.com" Kristian Bratli Breivik. Legg ved "screenshot" av betalt samarbeidsklubbmedlemskap ved bestilling av sesongkort, faktura kommer på epost og i "Min Idrett".

Øvrige klubber
Treningsavgift:
5-9 år: kr.100,-
Fra 10 år: kr.150

Innsjekk
De som ikke har sesonkort betaler dagkontingent hver trening med VIPPS til #100330 Inderøy Motorklubb (Hogstad Motocrossbane).
Innsjekk via SMS, oppgi Navn og MITA ID, legg ved screenshot av betalt kontingent.

SMS innsjekknr. vil endres hver uke framover da vi bruker mobilnr. til aktivitesleder for aktuell uke:
Uke 19: SMS til tlf. 92281657 - Maria Reitan
F.o.m. uke 20: se uke oppdatering på klubbens hjemmeside eller hvem som er aktivitesleder i ukeplan. Mobilnr. finnes i aktivitesleder oversikten.Husk å følge koronavettreglene, disse oppdateres fortløpende av myndighetene og i ukeoversikten for treninger på klubbens hjemmeside. Aktivitestleder deler opp i heat, ingen kjører ut på banen før flaggvakter er på plass og aktivitesleder har gitt klarsignal om at treningeheat kan starte.

Tilbake