Åpningstider sesongen 2019
Apr 26, 2019

F.o.m. mandag 29. april kommer vi til å holde åpent for trening mandag, onsdag og lørdag (stengt onsdag 1.mai). Det vil være aktivitesleder til stede på treningene, d.v.s at vi igjen kan tilby nybegynnere som skal kjøre på opplæringslisens å få kjøre motocross. Mandag og lørdag kommende uke vil greninstruktør Ola Hjulstad fungere som aktivitesleder, så om noen skulle ha spørsmål rundt lisenskurs o.s.v. så er det mulighet å få svar på eventuelle spørsmål.

Følg vår facebook side, her kan det bli varslet endringer i åpningstider på kort varsel!

Er du nybegynner å skal kjøre på opplæringslisens anbefaler vi at du leser denne guiden.
Har du enda ikke meldt deg på lisenskurs må du gjøre det snares: PÅMELDING LISENSKURS

Nytt av året er at medlemskort og lisens er samlet i en mobil app som heter JOIN, så har du ikke lastet ned denne enda må du gjøre det nå!
Anbefaler å ta en screenshot av din lisens ettersom det ikke er den aller beste mobildekningen på banene rundt om i landet, kjedelig å bli stående å se på at andre kjører fordi at du mangeler dekkning på din telefon.

Innsjekk skjer i klubbhuset, her skal du forevise:
- Medlemsbevis
- Lisens
- Kjøretøybevis (fra 13 år)

- Priser baneleie
Husk ingen kjøring før sikkerhetsleder/aktivitesleder har gitt klarsignal, dette er for å være sikker på at det ikke er hindringer i banen og at vi har nok flaggposter.
Tilby deg å være flaggvakt slik at det går raskere å få igang heatene, hvis alle står i depo å gjemmer seg kan vi i verste fall ikke få gjennomføre kjøring!

NB! Har du lest årets Spesialreglement for Motocross og Speedcross?
Alle bør ta en kjapp titt på SR før hver sesongstart, et tips er å sjekke nye regler rundt øyebeskyttelse (65.04)
Se SR - Spesialreglement Motocross og Speedcross 2019

Tilbake